KORTTELIKERHO JATKUI SISÄLIIKUNNALLA
Keskiviikko, 30 Syyskuu 2015 00:00

 

 

Korttelikerho jatkui toisella kerhokerralla sisäliikunnan merkeissä. Mukan toisella korttelikerralla oli yhteensä lähes 50 lasta. Mukana toiminnassa on jo 60 muksua. Ikäjakauma on hyvin jakautunut. Esikouluikäisiä on toiminnassa mukana paljon ja pienempiäkin on mukana. Tämän lisäksi myös kouluikäisiä lapsia on paljon mukana, joten kolmen ikäluokan liikkuminen onnistuu helposti korttelikerhossa.

 

Toisella kerralla ohjelmassa on Futsalia. Mukana oli myös lasten ihan paras leikki eli kaupunkisota. Paperitollot saivat kyytiä kun joukkueet yrittivät varastaa toisen joukkueen lippua ja polttaa vastapelaajia. Kolmannessa lohkossa oli tehty temppurata, johon ei sitten kyllästy millään.

 

MAHL korttelikerho jatkuu kahdella ulkoliikuntakerralla.  Tulevana lauantaina 3.10.2015 pelataan rantakylän kentällä pesäpalloa, leikitään ja pelataan eri pelejä.

 

LA 10.10.2015 korttelikerho osallistuu koko ryhmän voimin Urpolan lammella järjestettävään Aito Maratooniin. Lasten kanssa kierretään leikkimielinen 2,5 km metsälenkki yhteisporukassa. Metsäretkeä ennen kokoonnutaan leikkimään Urpolan kentällä. Lisäinfoa Aito Maraton tapahtumasta ensi viikolla.

 

 

LOKAKUUN OHJELMA

 

LA 3.10.2015 - Ulkoliikunta 09:30-11:00 |  Rantakylän koulun hiekkakenttä

» Pesäpallo, Jalkapallo, leikit,  Metsäretki. 

» Ulkoliikuntavaatteet sään mukaan - muista juomapullo.

 

LA 10.10.2015 - Ulkoliikunta 09:30-11:00 |  Urpolan lampi , urpolan koulun kenttä.

» Aito Maraton, leikit ja pelit.

» Ulkoliikuntavaatteet sään mukaan - muista juomapullo.

» Kokoontuminen urpolan koulun kaukalolla klo 9.30.

 

LA 17.10.2015 ja 24.10.2015 korttelikerho huilaa syysloman kunniaksi. 19.-21.10.2015 MAHL järjestetään WHL syyslomaleirin, lue lisää.

 

 

Korttelikerhopäivinä lapsi tulee toimittaa liikuntapaikalle. Ohjaajalla tai sisäliikuntapäivänä salin ovessa on osallistujalista, johon tulee merkata paikallaolo. Listassa on varattuna tila myös tutustujille ja uusille korttelilaisille. Näiden osalta tulee ilmoittaa osallistujien nimi, syntymäaika, sekä huoltajan yhteystiedot. MAHL Korttelikerho on vakuuttanut kaikki korttelilaiset tapaturmavakuutuksella.

 

WHL SYYSLOMALEIRI

 

 

KORTTELIKERHO - MITÄ SE ON?

Moniliikuntakerho - Korttelikerho jatkaa toimintaansa lauantaiaamupäivisin Rantakylän kaupunginosassa. Kerho on tarkoitettu 4-12 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 19.9.2015 ja päättyen 7.5.2016 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään).

 

Korttelikerhon joka lauantainen järjestämisaika on kello 09:30-11:00 (lapsen tulee olla liikuntapaikalla viimeistään 09:30 ja hänet voi noutaa 10:30 alkaen). Rantakylässä ja Urpolassa liikutaan samanaikaisesti. Teemapäivinä Rantakylän ja Urpolan korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

MAKSU:

Syyskausi 19.9.-19.12.2015 | 20 euroa - 13 korttelitapahtumaa
Kevätkausi 2.1.-7.5.2016 | 30 euroa - 16 korttelitapahtumaa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

KERHOPAIKAT:

 

RANTAKYLÄ (Rantakeitaan liikuntasali ja lähiliikuntapaikat) | Lisätietoja, Tuomas Anttonen, tuomas(at)mahl.fi, 0458726800

 

 

ILMOITTAUTUMISET:


TÄÄLTÄ, tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

 

KERHOJEN VAKUUTUSTURVA JA VARUSTEET

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN:
-Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan.
-Laji- ja liikuntaohjauksen. Kerhopäivissä ohjaajina toimii riittävä määrä aikuisia, sekä 12-18 -vuotiaita apuohjaajia.

 

VARUSTUS:
Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

LISÄTIETOJA:

 

Tuomas Anttonen       

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

Pasi Pippuri

pasi(at)mahl.fi

0407710520

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Tyttökerho / Harrastevoimistelu / Perhekerho 

Hinta: 25€ / syyskausi

Ilmoittautumislomake

 

Korttelisäbä | Useampi lähiliikuntapaikka

Hinta 25€ / Rantakeidas, 15€ / muut lähiliikuntapaikat

Ilmoittautumislomake

 

Koulujen liikuntakerhot (vain koulun oppilaille!) | Useampi koulu 

Maksuton koulun oppilaille

Ilmoittautumislomake

 

KORTTELI UUTISET