TENNISTÄ JA ULKOLIIKUNTAA
Tiistai, 08 Lokakuu 2013 17:39

 

Viime lauantain korttelikerhossa liikuttiin ulkona, tarkemmin sanottuna Rantakylän tenniskentillä (talvisin jääkiekkokaukalo). Lasten suosikkileikiksi on ilmennyt meille huoltajillekkin tuttu polttopallo. Kuka sen aikoinaan keksikään, on ollut kaukaa viisas. Leikki on mitä mainioin lämmittelyleikki ikään katsomatta. Lisäksi polttopallosta löytyy ne lasten leikkeihin oleellisimmat osiot, kaikki pääsevät osallisiksi leikkiin, liikkuvuus ja sitä kautta koordinaatio paranee, sekä jokainen varmasti saa lihaksistonsa lämpöiseksi.

 

Hieman oli fasiliteeteissa toivomista, sillä leikkijen lisäksi toiveissa oli tenniksen peluu, joka kyllä hoitui hienosti, kiitos Rantakylän koulun välinelainoille. Sen sijaan suunniteltu salibandyn peluu "kaukalossa" jäi laihaksi kun viikolla ilmeni, ettei kesän ajan kentällä ollut kaukalo enää pystyssä nököttänyt. Ongelmaa tuskin ohjaajien lisäksi muut edes huomanneet, näin pelit saatiin hienosti pelattua aurinkoisessa syys-säässä.

 

Korttelikerhon alkutaipaleella vakiintuneeksi kävijämääräksi on muodostunut noin 25 ikiliikkujaa. Hienoa on huomata, että uusia kerholaisia ilmestyy viikottain leikkeihin ja peleihin. Kaikkinensa kerholaisia on reilut 30. Mukaan mahtuu vielä näin kesken syyskauden, joten reippaasti vaan junnut mukaan MAHL:n korttelikerhon touhuihin.

 

Lauantaina 12.10.2013 on vuorossa lentopallo. Lentopallossa opetellaan junnulentiksen saloja, kykenevimmille opiskelussa myös hiha- ja sormipassit - syöttö- ja lyöntikavalkaadia unohtamatta. Tulevana lauantaina rakennetaan yhteen saliosioon myös "temppurata", joten jokainen pääsee haastamaan itsensä mm. kuperkeikoin ja koordinaatioharjoittein. "Sisäänkirjautumiset" alkaen kello 10:00 Cafe Keitaassa - tytöt 1. koppiin, pojat 2. koppiin. Saliin pääsee heti, ja ohjatut toiminnot starttaavat kello 10:30.

 

LA 12.10.2013 - Sisäliikunta, Rantakeidas 10:00-12:00

  • Leikit, pelit - lentopallo, sisäliikuntavaatteet, sisäkengät, tai jumppatossut - muista juomapullo.

 

LA 19.10.2013 - Sisäliikunta, Rantakeidas 10:00-12:00

  • Leikit, pelit - salibandy, salibandymaila, sisäliikuntavaatteet, sisäkengät, tai jumppatossut - muista juomapullo.

 

Viikko 43 (la 26.10.2013) korttelikerho viettää syyslomaa.

 

Korttelikerhoon tutustuminen on maksutonta. Kaipaamme kuitenkin ilmoittautumiset mieluusti ennakkoon, jotta osaamme varata riittävän määrän oheisvälineita, sekä ohjaajia paikalle. Lapsi voi tutustua maksutta korttelikerhotoimintaan kahden ohjatun päivän ajan. Muutoin syyskausimaksu per lapsi on 20 euroa. Marraskuusta lähtien toimintaan mukaantuleville, syyskausimaksu 10 euroa.

 

MAHL Korttelikerhot ovat vakuuttaneet korttelilaiset ohjaajineen.

 

Tervetuloa mukaan - ilmoittautua voit myös TÄÄLTÄ.

 

Korttelikerhokuvia MAHL:n facebookista.

 

Mikäli kysyttävää, tai toiveita, ota reilusti yhteyttä:

 

Pasi Pippuri

korttelikerho(at)mahl.fi

0407710520

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET