KORTTELISÄBÄN KEVÄTKAUDEN LOPPUTURNAUS TÄYNNÄ JÄNNITYSTÄ
Lauantai, 27 Huhtikuu 2024 15:12

 KS voittajat

Voiko hienompaa tapaa ollakkaan päättää korttelisäbän pitkä talvikausi kuin kokoontua vielä kerran Rantakeitaalle pelamaan vastakkain. Tänä vuonna kevätkauden päättävä lopputurnaus keräsi mukaan viisi joukkuetta: Rantakylä Stars, Rantakylä Jets, Ristiina Panthers, Ristiina Oilers ja Otava Wild. Vähäisen osallistujamäärän takia pelit pelattiin kaikki yhdessä koululaisten sarjassa. Alkusarjassa kaikki viisi joukkuetta pelasivat jokainen vastakkain. Neljä parasta joukkuetta jatkoi tiensä välieriin, joissa ratkottiin finaaliin ja pronssiotteluun menijät.

 

Lopulta finaalissa vastakkain olivat Ristiina Oilers ja Otava Wild, kun pronssista kamppaili Rantakylä Stars ja Rantakylä Jets. Pronssiottelu oli äärimmäisen vauhdikas ja erittäin tasainen. Ottelun voittajaa saatiikin jännittää aivan viimeisille sekunneille asti ja lopulta kolmossijan itselleen nappasikin Rantakylä Jets 2-1 voitolla.

 

Myös finaalista muodostui pronssiottelun tapaan vauhdikas ja hyvin tasainen vääntö. Otava otti peliin sähäkän alun ja karkasi heti johtoon, mutta Ristiina ei luovuttanut vaan sitkeästi haki tasotusta. Pian taistelu tuotti tulosta ja peli tasalukemiin. Ristiinan tasoitusmaalin jälkeen Otavan kuitti oli nopea ja Otava siirsi itsensä jälleen johtoon. Juuri ennen ottelun päätössummerin soittoa, Ristiina pääsi tasoittamaan pelin lukemat uudelleen. Pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, siiryttiin voittaja ratkomaan voittolaukauskilpailuun. Otava oli tässä piirun verran parempi ja otti mestaruuden nimiinsä!

 

Kiitos kaikille korttelisäbässä mukana olleille, kausi on ollut huikea. Kentällä on nähty niin treeneissä kun turnauksissakin huikeita onnistumisia ja venymisiä!

 

Rantakylässä ja Ristiinassa pidetään vielä viimeiset treenit maanantaina 29.4., Otavassa levätään ti 30.4. ja kauden viimeiset pelit on ti 7.5.! Anttolassa kesäloma alkoi perjantain 26.4. säbäpelien myötä.

 

Palautetta kevätkaudesta voi käydä jättämässä TÄÄLTÄ!

 

Kuvia lopputurnauksesta näet TÄÄLTÄ!

 

Lisätietoja korttelitoiminnasta:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 356 1963

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Ilmoittautumiset syksyn kerhoihin alkavat kesällä.

KORTTELI UUTISET