KERHOT JOULUTAUOLLA!
Maanantai, 20 Joulukuu 2021 10:01

 Joulu2021

Viime viikolla viettettiin vielä Tyttökerhon ja Perhekerhon syyskauden päättäjäisiä toivepelien ja leikkien muodossa. Molemmissa kerhoissa oli myös rakennettuna temppurata. Viime keskiviikkona Urpolan korttelikiekossa pelattiin vielä viimeiset pelit ennen joulutaukoa, ja tällä viikolla kaikki kerhot ovat rauhoittuneet jo joulun viettoon.

 

Kerhot jatkuvat ripotellen tammikuun alussa. Viikolla 1 starttaa maanantaina Harrastevoimistelu, Rantakeitaan korttelisäbät ja nuorten säbävuoro. Tiistaina Lähemäen ja Otavan korttelikiekot, keskiviikkona Urpolan ja Anttolan korttelikiekot. Viikolla 2 joulutauolta palaa myös tiistaina Tyttökerho, lauantaina Perhekerho, sekä uusina kerhoina alkaa torstaisin Rantakylän korttelikiekko ja Ristiinan korttelisäbä.

 

Harrastevoimistelun, Tyttö- ja Perhekerhon tiedot pääset näkemään täältä.  Ensi vuoden kerho-ohjelma päivitetään sivulle piakkoin. Syksyn kerhoilmoittautuminen on voimassa myös keväällä, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä kevätkaudelle.

 

Korttelisäbät ja -kiekot aikatauluineen ja ilmoittautumislinkin löydät täältä. Kaikkiin kerhoihin voi tehdä jo ilmoittautumisia (mikäli olet ilmoittautunut jo koko vuodeksi johonkin kerhoon, ei ilmoittautumista tarvitse uusia). 

 

Kiitos vuodesta 2021 ja rauhallista joulunaikaa!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET