HARRASTETUKI
Tiistai, 21 Tammikuu 2020 11:05

 

 netti 400 lapset

 

NYT VOIT HAKEA HARRASTETUKEA LAPSELLE MAHL:SSA HARRASTAMISEEN!

 

Mikkelin Kaupungille on myönnetty OKM:n erityisavustusta Harrastustuki 2020-hankkeeseen. Avustuksella tuetaan 7-15-vuotiaiden lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa urheiluseurassa vuoden 2020 aikana. 

 

MAHL on mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastamista ja tukea voi nyt hakea meillä harrastamiseen! Tukea varten tulee täyttää hakemus, joka toimitetaan Jenni Pippurille jenni(at)mahl.fi. Lukekaa hakemus läpi ja täyttäkää se huolellisesti. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Päätöksen tuen saajista tekee MAHL:n lasten ja nuorten harrastepäällikkö. Tukea harrastamiseen myönnetään enintään 50€ kuukaudessa (leirit eivät kuulu avustuksen piiriin).

 

Avustusta voivat hakea jo toiminnassa mukana olevat lapset ja nuoret, sekä uudet! Harrastusmahdollisuuksista löydät lisätietoa korttelikerho ja four season osiosta. 

 

Toimintaa voi tulla kokeilemaan muutaman kerran maksutta ja tehdä sitten päätöksen jatkamisesta.

 

Tuen myöntämiseen vaikuttavat:

 

Lapsella/nuorella ei ole yhtään harrastusta (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ja perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty aloittamaan harrastusta ilman ulkopuolista taloudellista tukea.

 

- Perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty jatkamaan ainutta harrastustaan (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ilman ulkopuolista taloudellista tukea.

 

- Perheen taloudellinen tilanne (perheen itsensä esille tuomat seikat, tulotietoja ei kysytä).

 

HARRASTETUEN HAKEMINEN

Harrastetukea haetaan täyttämällä erillinen hakemus.

Hakemuksen voi täyttää linkin takaa: Harrastustukihakemus <- Klikkaa hakemus auki!

Täytetyt hakemukset palautetaan Jennille.

 

 

Lisätietoja:

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

0449857242