KORTTELIKERHOJEN KEVÄTKAUSI HUIPENTUI THE KORTTELI RACE - TAPAHTUMAAN!
Lauantai, 05 Toukokuu 2018 10:02

 kortteli palapeli

 

Tällä viikolla ollaan laitettu MAHL:n Korttelikerhojen kevätkausi pakettiin.

 

Tänä vuonna MAHL:n toiminnassa täysin uutena lajina aloitettu HarrasteVoimistelu sai heti alusta alkaen suuren suosion. Kerhossa oli mukana temppuilemassa noin 25 lasta ja kevätkauden viimeistä kertaa vietettiin maanantaina.

 

Tyttökerho siirtyi kevätkaudeksi uudelle ajankohdalle keskiviikko iltaan Launialan koululle. Ajankohdan vaihto sai kerhoon uutta eloa ja kerhossa onkin riittänyt mukavasti kävijöitä koko kevään ajan. Keskiviikkona Tyttökerholaiset viettivät viimeistä kerhokertaa pesäpallon parissa.

 

Perhekerho koki myös kevätkaudelle uudistusta kun ryhmä jaettiin kahtia. Lauantaiaamuisin klo 10:00-11:00 kerho oli tarkoitettu 3-5-vuotiaille perheineen ja klo 11:00-12:00 6-10-vuotiaille perheineen. Perhekerhossa edelleen suosiossa pysyi temppurata, joka oli viikosta toiseen odotetuin "lohko" kerhossa.

 

Tänään kaikki MAHL:n kerholaiset oli kutsuttuna Kaihulle ja Mikkelipuiston alueelle viettämään kevätkauden päättäjäisiä. Ohjelmassa oli The Kortteli Race - teemalla rastirata, jossa joukkueet pääsivät suorittamaan erilaiseja tehtäviä. Mukaan oli löytänyt mukavasti porukkaa, vaikka sää olikin hieman syksyisen oloinen kylmyyden ja tuulen takia. Rastiradan jälkeen maistuikin Kaihun kodan suojassa makkara ja mehu.

 

Kiitos kaikille mukana ollelleille tästä kaudesta! Toiminta ei suinkaan tähän lopu, vaan maanantaina potkaistaan Korttelifutis käyntiin ja kesäkuussa leireillään.

 

Toivomme saavamme palautetta Korttelikerho toiminnasta, jotta toimintaa voidaan kehittää vastaamaan enemmän käyttäjien toiveita. Palautetta voi käydä antamassa lyhyen palautelomakkeen kautta: PALAUTELOMAKE 

 

Lajikorttelitoiminnasta palautetta kerätään Korttelifutiksen päätyttyä.

 

MYÖS WHL KESÄLOMALEIRILLE ON NOIN 30 PAIKKAA VAPAANA. ILMOITATUDU MUKAAN!

WHL Kesälomaleirit täyttyvät kovaa vauhtia! MAHL järjestää kesälomalla ma-pe 4.6.-8.6.2018 yleisliikuntaleirin ja kiekkoleirin.

Lue leirien ohjelmat ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

0443561963

 
 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Harrastevoimistelu (7-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

Perhesäbä alkaa 25.9.

KORTTELI UUTISET