WHL LIIKUNTALEIRIT

 

 

MAHL järjestää lasten liikuntaleiritoimintaa kolme kertaa vuodessa: lasten syyslomalla, hiihtolomalla ja kesälomalla. Järjestämme lapsille yleisliikunta- ja kiekkoleirejä Mikkelissä.

 

WHL liikuntaleiri on suunnattu 4-12 -vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti eri liikuntapaikkoja hyödyntäen. Leiripäivät alkavat aamupalalla ja päättyvät välipalaan. Aloitamme leirin klo 8 aamupalalla ja aktiivinen toiminta aloitetaan klo 9.00. Päivä päättyy klo 16 ja lapsia voi noutaa klo 16-17 aikavälillä. Aamupäivällä tutustutaan leikkien ja pelien kautta yhteen teemalajiin. Lounaan jälkeen on vuorossa toiseen teemalajin tutustuminen. Pienimmille korttelileiriläisille varataan päivälepomahdollisuus. Leirin aikana tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin, leikkien ja pelien avulla.

WHL Liikuntaleirien tarkoitus tarjota lapsille turvallinen ja mukava kokemus eri liikuntalajeihin. Monelle lapselle kortteli- tai leiritoiminta on ensimmäinen kokemus seuratoiminnasta, joten aiempi ohjattu laji- tai liikuntaharrastus ei ole pakollista yleisliikuntaleirillä.

 

Lue lisää kesän 2018 liikuntaleiristä täältä.

 

WHL kiekkoleiri palaa MAHL -toimintaan kesällä 2018. Kiekkoleiri on suunnattu 7-10 -vuotiaille (synt. 2008-2010) jo kiekkoharrastuksen aloittaneille pojille ja tytöille. Kiekkoleirillä pääpaino on jääharjoituksissa, lisäksi liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti jäähallin ympäristössä monipuolisilla liikuntapaikoilla. Päivät alkavat aamupalalla ja päättyvät välipalaan. Leiripäivä alkaa aamuisin klo. 8.00, ja aktiivinen toiminta aloitetaan klo 9.00. Leiripäivä päättyy klo. 16.00 ja lasten nouto on klo. 16-17 aikavälillä. Jokainen leiripäivä koostuu aamu- ja iltapäiväjäistä (2 tuntia / päivä), joiden lisäksi suoritetaan normaalit oheisharjoitukset. Leiri päättää leiriturnaus, joka aloitetaan torstai-iltapäivällä, ja jatketaan perjantaina aamu- ja iltapäivällä.

 

Lue lisää kesän 2018 kiekkoleiristä täältä.

 

Tarkempaa infoa leiritoiminnasta löydät leirisivuilta!

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhe-, Tyttökerho ja Harrastevoimistelu (eri lähiliikuntapaikkoja)

Hinta: syyskausi 25 €

Ilmoittautumislomake

 

Korttelisäbä (useampi lähiliikuntapaikka)

Hinta: 15 €/laji

Ilmoittautumislomake

 

 

 

KORTTELI UUTISET