WHL LIIKUNTALEIRIT

 

 

MAHL järjestää lasten liikuntaleiritoimintaa kolme kertaa vuodessa: lasten syyslomalla, hiihtolomalla ja kesälomalla. Järjestämme lapsille yleisliikunta- ja kiekkoleirejä Mikkelissä.

 

 WHL SYYSLOMALEIRI

MAHL järjestää syyslomaviikolla maanantaista keskiviikkoon 4-12-vuotiaille lapsille liikuntaleirin Rantakeitaalla. Leirillä opetellaan eri liikuntalajeja, leikkien ja pelien avulla. Leirillä tutustutaan eri peleihin ja lajeihin ja käydään tutustumassa Rantakeitaan viihdeuimalaan. 

 

Lue lisää Syyslomaleiristä: täältä.

 

WHL HIIHTOLOMALEIRI

MAHL järjestää kolme päiväisen hiihtolomaleirin maanantaista keskiviikkoon. Leirillä opetellaan eri liikuntalajeja, leikkien ja pelien avulla. Leirillä tutustutaan eri peleihin ja lajeihin, lasketaan mäkeä ja käydään tutustumassa Rantakeitaan viihdeuimalaan. WHL hiihtolomaleirin päivät maanantaista keskiviikkoon on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille.

Lue lisää Hiihtolomaleiristä täältä.

 

 

WHL KESÄLOMALEIRI

 

WHL KESÄLOMALEIRI on suunnattu 4-12 -vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti eri liikuntapaikkoja hyödyntäen. Leiripäivät alkavat aamupalalla ja päättyvät välipalaan. Aloitamme leirin klo 8 aamupalalla ja aktiivinen toiminta aloitetaan klo 9.00. Päivä päättyy klo 16 ja lapsia voi noutaa klo 16-17 aikavälillä. Aamupäivällä tutustutaan leikkien ja pelien kautta yhteen teemalajiin. Lounaan jälkeen on vuorossa toiseen teemalajin tutustuminen. Pienimmille korttelileiriläisille varataan päivälepomahdollisuus. Leirin aikana tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin, leikkien ja pelien avulla.

 

WHL Liikuntaleirien tarkoitus tarjota lapsille turvallinen ja mukava kokemus eri liikuntalajeihin. Monelle lapselle kortteli- tai leiritoiminta on ensimmäinen kokemus seuratoiminnasta, joten aiempi ohjattu laji- tai liikuntaharrastus ei ole pakollista yleisliikuntaleirillä.

 

Lue lisää kesän 2019 liikuntaleiristä täältä.

 

WHL KESÄKIEKKOLEIRI

WHL KESÄKIEKKOLEIRI kesäkuussa 2019 Mikkelissä!

Kiekkoleiri on suunnattu tytöille ja pojille. Tytöille pyritään luomaan oma tyttöryhmä. Jo kiekkoharrastuksen aloittaneet tytöt syntyneet 2006-2011, oma ryhmä toteutetaan mikäli 15 tyttöä ilmoittautuu leirille, muussa tapauksessa tytöt harjoittelevat poikien kanssa. Myös kiekkoharrastuksen aloittaneet pojat syntyneet 2008-2011 ovat tervetulleita WHL kiekkoleirille.

 

Kiekkoleirillä pääpaino on jääharjoituksissa, lisäksi liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti Kalevankankaan monipuolisilla liikuntapaikoilla. Päivät alkavat aamupalalla ja päättyvät välipalaan. Leiripäivä alkaa aamuisin klo. 8.00, ja aktiivinen toiminta aloitetaan klo 9.00. Leiripäivä päättyy viimeistään kello 18.00 ja lasten nouto on Raviradalta klo. 16-18 aikavälillä. Jokainen leiripäivä koostuu aamu- ja iltapäiväjäistä (2 tuntia / päivä), joiden lisäksi suoritetaan normaalit oheisharjoitukset. Leirin päättää leiriturnaus, joka aloitetaan torstai-iltapäivällä, ja jatketaan perjantaina aamu- ja iltapäivällä.

Kiekkoleirin kesto on viisi päivää (ma-pe). 

WHL kesäkiekkoleirin järjestää Mikkelin alueen harrasteliigat ry. yhteistyössä Juniori-Jukurit ry:n kanssa.

 

 

Lue lisää kesän 2019 kiekkoleiristä täältä.

 

Tarkempaa infoa leiritoiminnasta löydät leirisivuilta!

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho, tyttökerho ja harrastevoimistelu (useampi lähiliikuntapaikka)

Kevät 35€

Ilmoittautumislomake

 

Korttelisäbä | Rantakeidas

Kevät 35€

Ilmoittautumislomake

 

Nuorten (12-14-vuotiaiden) säbävuoro | Rantakeidas

Kevät 35€

Ilmoittautumislomake

 

Korttelijääpallo (7-12-vuotiaat) | Hännin kenttä (päätylohko)

joulukuu-tammikuu 15€ (samalla maksulla voi käydä korttelikiekossa)

Ilmoittautumislomake

 

Korttelikiekko/naperoluistelu (useampi lähiliikuntapaikka)

Tammi-maaliskuun alku 15€

Ilmoittautumislomake

 

WHL Hiihtolomaleiri (24.-26.2.2020) | Rantakeidas

25€ / päivä

Ilmoittautumislomake

 

WHL Kesälomaleiri (1.-5.6.2020) | Kalevankangas

100€ / viikko

Ilmoittautumislomake

 

 

 

 

KORTTELI UUTISET