LAUANTAINA ANGRY BIRDSIT VALTAAVAT KAIHUN | TERVETULOA MUKAAN KOKO PERHEEN ULKOILUPÄIVÄÄN
Maanantai, 12 Helmikuu 2018 09:44

 Slidepohja angry

 

Lauantaina 17.2. klo 10-14 järjestetään suuri perhetapahtuma kaihun alueella. Mikkelin Latu ry järjestää yhteistyössä MAHL:n sekä muiden toimijoiden kanssa kanssa koko perheen liikuntatapahtuman. Kaihun ympäristössä voi eri rastipisteillä mm. hiihtää, ampua Angy Birds -ritsoilla, laskea mäkeä, pelata jääpalejä, luistella retkiluistimilla ja paljon muuta mukavaa.

 

Tapahtumassa on mahdollisuus lainata suksia, monoja, luistimia, pulkkia, stigoja ja liukureita, mutta myös omat välineet voi ottaa mukaan. Kaihun kodan kahvila palvelee tapahtuman aikaan ja alueella on myös kaksi muuta kioskipistettä.

 

MAHL: löydät tapahtumassa Kaihun luistinkentältä ohjaamassa jääpelejä. Paikalla voi mm. kokeilla maalivahdin varusteita ja pelata eri jääpelejä.

 

Tervetuloa kaikki syksyn ja talven aikana eri korttelikerhotoiminnoissa mukana olleet lapset perheineen viettämään koko perheen ulkoilupäivää lauantaina Kaihulle!

 

KORTTELIKERHOLAISTEN OHJELMA VIIKKO 7:

 

Perhekerholaisille ei erillistä ohjattua toimintaa lauantaina järjestetä, vaan kerholaiset voivat osallistua tapahtumaan yhdessä perheen, isovanhempien, kummien ja serkkujen kanssa. Kerholaiset voivat tulla missä vaiheessa päivää tahansa mukaan Kaihulle. Perhekerho jää tapahtuman jälkeen hiihtolomalle ja kerho jatkuu viikolla 10.

 

Tyttökerholaiset ottavat jo keskiviikkona 14.2. varaslähdön Kaihulle. Kerholaiset osallistuvat Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko 80-vuotis syntymäpäivä tempaukseen, jossa tarkoituksena on rakentaa mahdollisimman monta lumiukkoa juhlistamaan 80-vuotiasta Suomen Latua. Tyttökerholaisia Lumiukkotalkoissa opastaa Mikkelin Latulaiset. Lumiukko talkoot alkavat klo 17, jolloin Tyttökerholaiset kokoontuvat Kaihun kodalla. Mukaan rakennuspuuhiin voi ottaa omia lapioita. Tyttökerho pidetään vielä keskiviikkona 21.2., jonka jälkeen kerho jää hiihtolomalle viikon 9 ajaksi.

 

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

0443561963

 

ALUEKARTTA

änkkärikartta2018

 

 

WHL HIIHTOLOMALEIRILLE VIELÄ PARI PAIKKAA VAPAANA!

WHL Hiihtolomaleiri lähestyy, leiri järjestetään Ma-Ke 26.2.-28.2.2018

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

0443561963

elina(at)mahl.fi