KORTTELITOIMINTA JATKUU TAMMIKUUSSA! | KATSO UUDET KERHOT
Keskiviikko, 27 Joulukuu 2017 14:02


kortteli3

 

Vuosi 2017 on tarjonnut paljon monipuolista liikuntaa lapsille eri lajien ja kerhojen parissa. Nyt vuosi 2017 alkaa kuitenkin olla jo ohitse ja on aika kääntää katseet vuoteen 2018. Vuodelle 2018 olemme pyrkineet edelleen lisämään ja monipuolistamaan lasten liikuntaa eri lajien ja kerhojen parissa.

 

Hyvin sujunut lajikorttelitoiminta jatkuu heti tammikuussa korttelikiekolla. Perhekerhossa olemme tehneet uudistuksia ja tyttökerho on löytänyt itselleen kokonaan uuden ajankohdan. Täysin uutena kerhona alkaa harrastevoimistelu, joka tarjoaa tukea lapsen monipuoliselle liikkumiselle kehittämällä kehonhallintaa, ketteryyttä ja fyysisyyttä.

 


FOUR SEASON / LAJIKORTTELITOIMINTA

 

Lajikorttelitoiminta jatkuu korttelikiekolla. Kiekot käynnistyy tammikuun alussa heti kun ulkojäät ovat luistelu kunnossa.

Aikataulut ja lähiliikuntapaikat voi katsastaa täältä.

 

Korttelikiekossa pakollisia varusteita ovat:
- luistimet
- ristikkokypärä
- lätkämaila


Muut varusteet voi hankkia oman harkinnan mukaan.


Naperoille on tarjolla kaksi ryhmää. Keskiviikkoisin Lähemäen ryhmä keskittyy pääosoin kiekon peluuseen klo 17:30-18:45. Torstaina puolestaan harjoitellaan luistelua leikkien avulla Rantakylässä klo 17:30-18:45. Torstain vuorolle voi osallistua koko perhe ja pienimmille on käytössä luistelutuet.


Myös Jääpallo jatkuu Hänskissä hiihtolomaan asti. 6-10-vuotiaiden jääpallo maanantaisin 8.1.2018 alkaen klo 17:30 - 18:30, mukaan voi tulla myös uudet pelaajat.

 

Ilmoittautumiset lajikorttelitoimintaan tästä.


HUOM!! Otavan ja Ristiinan Korttelikiekkoon etsitään ohjaajia. Mikäli olet kiinnostunut ohjaamaan tai tiedät siihen sopivan henkilön, niin ole yhteydessä minuun. MAHL auttaa toiminnan alkuun ja toimii ohjauksen tukena.

 

PERHEKERHO


Perhekerhon toiminta on hieman uudistunut kevätkaudelle. Toiminta jatkuu samalla paikkaa lauantaiaamupäivässä Rantakeitaalla. Uutena kerhossa on uudet ikäryhmät. Perhekerhon kevätkauden ensimmäinen kerta pidetään poikkeuksellisesti sunnuntaina 14.1.2018.

 

Aamulla klo 10:00-11:00 kerho on tarkoitettu 3-5-vuotiaille. Kerhossa tulee olla 3- ja 4 -vuotiailla lapsilla vanhempi mukana. Myös muilla voi olla vanhemmat mukana kerhossa.

 

Kello 11:00-12:00 kerho on 6-10-vuotiaille lapsille. Myös heidän vanhemmat ovat tervetulleita liikkumaan ja leikkimään yhdessä lapsen kanssa kerhoon.

 

Kerhon ohjelmaa päivitetään kevään aikana. Alustavaa ohjelmarunkoa voi jo vilkaista täältä.

 

Kerhoissa on joka viikko eri teema, minkä ympärille on suunniteltu teemaa tukevat pelit ja leikit. Saliin rakennetaan myös temppurata mahdollisuuksien mukaan.

 


TYTTÖKERHO

 

Tyttökerho jatkuu kevätkaudella uudella paikkaa. Toiminta jatkuu keskiviikkoisin klo 17:00-18:00 Launialan koululla. Ensimmäinen kerta pidetään keskiviikkona 10.1.2018.

Tyttökerho on tarkoitettu 4-12-vuotiaille tytöille. Kerhossa harjoitellaan liikunnan perustaitoja eri pelien ja leikkien avulla.

 


HARRASTEVOIMISTELU

Täysin uutena kerhona alkaa maanantaisin klo 17:00-18:00 harrastevoimistelu 7-10-vuotiaille Rantakeitaalla. Ensimmäinen kerta pidetään maanantaina 8.1.2018.

Kerhossa harjoitellaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa eri telineillä ja ilman. Voimistelusta lapsi saa tukea kaikelle muulle harrastamiselle. Voimistelu kehittää lapsen kehonhallintaa sekä antaa pohjaa liikunnalliselle elämäntavalle.

 

Varusteina sisäliikuntavaatteet ja juomapullo. 

 

ILMOITTAUTUMISET

Perhe ja Tyttökerhoon sekä harrastevoimisteluun voi ilmoittautua mukaan täältä!

Lajikorttelitoimintaan pääset ilmoittautumaan tästä!

 


Tervetuloa mukaan kerhoihin uudet ja vanhat korttelilaiset!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

0443561963