MAHL JA JUNIORI-JUKURIT PILOTOIVAT KESÄLLÄ 2017 - PEEWEE -TOIMINTAA!
Tiistai, 16 Toukokuu 2017 06:17

peewee 2009

 

MAHL pilotoi kesällä 2017 Mikkeliläisille 2009 -syntyneille tytöille ja pojille omaa "PEEWEE" -toimintaa. Pilottijaksolla yhteistyöseurana Juniori-Jukurit.

 

Kyseessä on seurojen aloitteesta toteutettava pilottitoiminta, joka on ristitty leikkisästi PEEWEE -toiminnaksi. Toimintajakso on toukokuusta elokuuhun, ja tapahtuu kerran viikossa toteutettavalla pallopelivuorolla Rantakylässä, ulkosalibandykentällä, pilottijakso on osallistujille maksutonta.

 

Mukaan pääsevät kaikki 2009 syntyneet tytöt ja pojat, pelivuoro Rantakylässä sunnuntaisin kello 18:00-19:00. Kyseessä on matalankynnyksen toiminta, joten mitään lajitaustaa ei edellytetä. Pelivuoroilla pelataan ulkosalibandya, juostaan, harjoitellaan kehon hallintaa, sekä mailatekniikkaa. PEEWEE -vuorot ovat ohjattuja, ja osallistujat ovat vakuutettuja. Toiminta on ensisijaisesti muiden harrastamisien oheistoimintaa, eli muiden lajiseurojen harjoitukset ja pelitapahtumat menevät tämän vapaaehtoisen toiminnan edelle.

 

PEEWEE -TOIMINTA | SUNNUNTAISIN (alk. 21.5.2017 ->) 18:00-19:00

» Sisä- tai ulkolenkkarit, salibandymaila, suojalasit, jääkiekkomaila ja juomapullo.

» Katulätkämaalivahdin varusteet (muutamat varusteet pelihin)

 

SIJAINTI (Pallokuja, 50600 Mikkeli)

 

Kokoontuminen pelikentällä sunnuntaisin n. kello 17:45. Huomioi kelivaraus, kuivalla kelillä pelataan (sään mukainen varustus), vesisateella vuoroa ei pidetä. Vuoro on varattu MAHL ry:n nimellä, ja sen voi käyttää omaan harjoitteluun, mikäli kelistä johtuen ohjattua vuoroa ei järjestetä.

 

PEEWEE -TOIMINNAN TAVOITEET

» Liikunta ja liikkuminen

» Ryhmäytymisopit ja käyttäytyminen

» Elämykset*

 

Kesän mittaan vuoroilla tulee käymään vierailijoita eri pallopeleistä.

 

HUOM! Pilottitoiminta on suunnattu vain 2009 syntyneille. Mikäli muun ikäluokan ja/tai lajin toiminnalle ilmenee halukkuutta, ole yhteydessä Pasiin tai Tuomakseen, niin käydään läpi toiminnan edellytykset.

 

Vuorotoiminnasta vastaavat;

» Pasi Pippuri | pasi(at)mahl.fi / 0407710520

» Esa Nissinen, Juuso Kokkonen, Ilkka Kari.

 

LISÄTIETOA PEEWEE -TOIMINNASTA

» Pasi Pippuri | pasi(at)mahl.fi / 0407710520

» Tuomas Anttonen | tuomas(at)mahl.fi / 0458726800

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Ilmoittautumiset syksyn kerhoihin alkavat kesällä.

KORTTELI UUTISET