KORTTELIFUDIKSEN LOPPUTURNAUS TÄYTTI HÄNSKIN
Torstai, 02 Heinäkuu 2015 14:21

 

 

 

Korttelifudiksen lopputurnaus pelattiin hänskissä lähes 80 lapsen voimin. Tunnelma oli katossa kun pitkä korttelitoimintakausi sai hienon päätöksen aurinkoisessa hänskissä. Aivan uskomaton toimintakausi on takana ja sai arvoisensa huipennuksen.

 

Korttelifudiksessa kävi tänä vuonna yhteensä yli 150 lasta. Ilahduttavaa on että suurin osa heistä ei ole mukana vielä seuratoiminnassa. Mukana oli yhteensä 5 lähiliikuntapaikkaa, joissa oli hieno tunnelma. Mukana korttelifudiksessa olivat keskustan paikoista Urpola, Lähemäki ja Rantakylä. Syrjemmistä paikoista mukana oli korttelifudiksessa Otava ja Ihastjärvi.

 

Lopputurnauksessa pelattiin hienoja otteluita, joissa oli tunnetta ja riemua mukana. Naperot eli 3-6 vuotiaat pelasivat kolmella eri joukkueella kaikki kaikkia vastaan. Peleissä tärkeintä oli nautinto ja hauskanpito. Ilahduttavaa oli nähdä kuinka pienet muksut jaksoivat keskittyä pelaamiseen pitkän aikaa.

 

Isojen peleissä oli mukana yhteensä 6 joukkuetta. Finaaliin pääsivät Ihastjärven joukkue ja Otavan 2 joukkue. Finaali oli tiukkaa kamppailua ja Ihastjärvellä oli mukana todelliset fanijoukotkin. Ihastjärvi selvisi finaalista voittajana, joten pytty matkasi Ihastjärvelle. Hienoa nähdä että peliolosuhteilla ei ole innolle merkitystä. Harjoittelu Ihasjärvellä tapahtui hiekkakentällä, mutta tämä ei lasten intoa ole kauden aikana heikentänyt. Myös Otavassa ei nurmikentistä tai tekonurmesta ole ollut tietoa, vaan harjoittelu on tapahtunut hiekkakentällä.

 

Korttelitoiminta osoittaa etenkin näissäkahdessa paikassa omat vahvuutensa. Kun toimintaa viedään lähelle kotia, löytyy aivan uusia mahdollisuuksia ja harrastajia. Mukana lopputurnauksessa oli myös Mikkelin Palloilijoiden Harrison Hanley ja Tommi Lankinen jotka kävivät lahjoittamassa lippuja viikonlopun otteluun ja jakamassa mitalleja korttelifutareille. Muutama nimmarikin tuli annettua.

 

MP VS VIFK  SU 5.7.2015 klo 18.30 URSKI

 

Katso kuvia lopputurnauksesta MAHL facebookista - Täältä.

 

 

KIITOS KAIKILLE KORTTELIFUTAREILLE JA MUILLEKIN MAHL KORTTELITOIMINTAAN OSALLISTUNEILLE.

 

TOIMINTA JATKUU SYYSKUUSSA KORTTELISÄBÄLLÄ. LISÄTIETOJA TULEE ELOKUUSSA. 

 

Isojen mestarijoukkue - Ihastjärvi.

 

Naperoilla riitti tunnelmaa!!!

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET