KORTTELIKERHOSSA SISÄPALLOILUA
Keskiviikko, 15 Huhtikuu 2015 14:46

slider9

 

Korttelikerho kokoontui lauantaina Rantakeitaan liikuntasaliin, perinteisesti lähes 40 lapsen voimin. Vuorossa oli tuttuja sisäpalloilulajeja, lentistä, sekä koripalloa. Paikalle tuotiin vielä hieman madallettu koripalloteline, johon varttuneimmat esittelivätkin jo donkkeja, ai valkoiset miehet ei muka donkkaa? Korirengas ja -sukka saivat kyytiä paitsi donkeista, niin myös hookit ja kolmoset upposivat kovilla prosenteilla. Lentopallo toimi sopivana lämmittelynä ja kun Urpolan ohi ajaa, niin kesäisest baechvolley kentät odottavat jo kutsuvasti pelureita paikalla. Muutaman viikon sisällä sinnekin varmasti verkot ilmestyvät, joten ei muuta kuin muksujen kanssa hihapasseja harjoittelemaan.

 

Temppuradalla alkaa olemaan sellaista vauhtia, että osalle on vaikea enää haastetta lisätä. Liianeissa roikutaan Tarzanin lailla ja lisävauhtia otetaan milloin puolapuilta, tai rekin päältä. Tramboliinilta alkavat hyppykuperkeikat sujumaan kuin kilpavoimistelijoilta konsanaan, hurjapäisimmät suorittavat siinäkin täydelliset etuperinvoltit, kovimmat suorinvartaloin. Kauden mittaan toistuvat harjoitteet näkyvät ainakin ohjaajille, sillä ihan pienimmätkin ottavat radan haasteet vastaan jo tosissaan, eikä rastin kiertäminen ole enää vaihtoehto.

 

Viikottainen palloilu ja temppuilu on tehnyt tulosta, pallokontrolli, sekä pomputtaminen alkaa juurtumaan lihasmuistiin, eikä se sieltä tulee enää katoamaan, jos vaan vastaavia leikkejä ja pelejä malttaa omalla ajalla reenata. Aikanaan koulussa lajit ovat tuttuja, eikä kynnystä peleihin tule olemaan. Näin se ainakin ohjaajien silmin vaikuttaa. Hienoa menoa ja ryhmätoimintaa, jo ihan omaehtoisesti. Harjoittelu tekee mestarin!

 

 

HUHTI-TOUKOKUUN OHJELMAA

 

LA 18.4.2015 Suunnistus | Rantakylä klo 09:30-11:00 (kokoontuminen Cafe Keitaassa)

» Suunnistus

» Ulkoliikuntavarustus, juomapullo!

 

LA 25.4.2015 Jalka- / pesäpallo | Hänski klo 09:30-11:00

» Jalka- ja pesäpallo, pienpelit ja leikit.

» Ulkoliikuntavarustus, juomapullo!

 

LA 2.5.2015 Vappulauantai - LEVÄTÄÄN

» Ei korttelikerhoa

 

LA 9.5.2015 Teemapäivä - OHJELMA PÄIVITTYY

» Korttelikerhon päätöspäivä - ohjelma päivittyy

 

Mitä korttelikerho on? LUE LISÄÄ

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET