WHL HIIHTOLOMALEIRI
Keskiviikko, 03 Joulukuu 2014 13:12

 

 

WHL hiihtolomaleiri on jatkumoa MAHL korttelitoiminnalle. WHL leiritoiminta on saavuttanut vankan sijan koulujen loma-aikojen liikuntatoiminnassa. Leirillä lapsista pidetään hyvää huolta koko päivän ajan liikunnan ja ryhmätoiminnan merkeissä. Hiihtolomaleirille 2022 on paikkoja vain rajoitetusti. 

 

Kevään 2022 Hiihtolomaleiri mukailee osittain syksyllä 2021 uudistettua Syyslomaleiriä. Päiväkohtaisiin aktiviteetteihin pyritään löytämään yhteistyössä lajiseuroja ohjaamaan lajitoimintoja leiriläisille. Yhteistyöseurojen järjestämissä lajiopastuksissa lapset saavat kuvaa siitä millaista olisi harrastaa kyseistä lajia lajiseurassa mukana ja monelle tätä kautta voi löytyä uusia harrastuksia. Hiihtolomaleirille yritään löytää osittain uusia lajiseuroja opastamaan erilajien maailmaan kuin syksyllä.

 

Hiihtolomaleirillä ei ole erillistä laji- tai yleisleiritoimintaan, vaan kaikki pääsevät osallistumaan yhteistyöseurojen toimintaan. Leiri on kestoltaan kolme päivää (ma-ke). Leirille on tervetulleita mukaan kaikki 4-12-vuotiaat lapset. Hiihtolomaleiri sisältää lounaan ja välipalan. Hiihtolomaleirin on tarkoitus tarjota perheen pienimmille turvallinen ja mukava kokemus eri liikuntalajeihin. Monelle lapselle kortteli- tai leiritoiminta on ensimmäinen kokemus seuratoiminnasta, joten aiempi ohjattu laji- tai liikuntaharrastus ei ole pakollista.

 

Wilperi toivottaa kaikki lapset tervetulleeksi "Wilperin harrasteleirille"

 

 

Lisätietoja WHL leiristä:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354

 

 

WHL LEIRI-INFO 2022

 

AIKA: Ma-Ke 28.2.-2.3.2022

HINTA: 75e

 

Leirihinta sis.

- Leiripaidan

- vakuutuksen

- ohjauksen

- ruuat (lounas, välipala)

- mahdolliset sisäänpääsyt tutustumiskohteisiin.

 

Leirihinta sisältää lapsille lounaan sekä välipalan. Kaikki ateriat valmistetaan sekä syödään Cafe Keitaassa, Rantakeitaan kahviossa. Kaikki leiriläiset on vakuutettu leirin aikana.

 

 

Sijainti

WHL Leirin toiminta maanantaista - keskiviikkoon järjestetään Rantakylässä, Rantakeitaalla ja sen välittömässä läheisyydessä. Kokoontumiset aamuisin ja noudot iltapäivisin tapahtuvat Rantakeitaan kahviossa, Cafe Keitaalta.


Rantakeidas:


Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

 

Leiriohjelma


Leiri alkaa joka aamu klo 9:00 aamupäivän aktiviteeteillä. Louas nautitaan päivittäin klo 11-12. Lounaan jälkeen on vuorossa iltapäivän aktiviteetit klo 12-14.15, jonka jälkeen siirrytään välipalalle ja leiripäivä loppuu klo 15.00.

 

8.45-9.00 Lasten tuonti

9.00-11.00 Aamupäivän aktiviteetit

11.00-12.00 Lounas + pienimmillä lepo

12.00-14.15 Iltapäivän aktiviteetit

14.15-15.00 Välipala

15.00 Lasten haku

 

 

Päiväohjelma

 

Ma 28.2.2022

Maanantaina ohjelmassa sisäliikunnassa ryhmäytymistä, pelejä ja leikkejä, salibandya ja voimistelua yhteistyössä Mikkelin Voimistelijoiden kanssa. Ulkoliikunnassa mäenlaskua.

 

Varusteet ulkoliikunta: ulkoliikuntavaatteet, mäenlaskuväline
Varusteet sisäliikunta: Sisäliikuntavaatteet, sisäkengät/tossut, salibandymaila ja suojalasit (lainamailoja + laseja löytyy muutama)- Muista Juomapullo.

 

Ti 1.3.2022


Tiistaina ohjelmassa sisäliikunnassa NERF-sotaa ja parkouria. Ulkoliikunnassa mäenlaskua ja luistelua yhteistyössä Mikkelin Kamppareiden kanssa.


Varusteet ulkoliikunta: Ulkoliikuntavaatteet, mäenlaskuväline, luistimet ja kypärä.
Varusteet sisäliikunta: Sisäliikuntavaatteet, sisäkengät/tossut, (oman NERF-aseen ja suojalasit voi ottaa) - Muista juomapullo.

 

Ke 2.3.2022


Keskiviikkona aamupäivällä vierailemme Viihdeuimala Rantakeitaassa. Sisäliikunnassa ohjelmassa toivepelit ja -leikit.

Ulkoliikunnassa mäenlaskua, sekä hiihtoa yhteistyössä Mikkelin Hiihtäjien kanssa.

 


Varusteet ulkoliikunta: Ulkoliikuntavaatteet, mäenlaskuväline, hiihtovälineet

Varusteet sisäliikunta: Sisäliikuntavaatteet, sisäkengät/tossut - muista juomapullo

Varusteet uimahalli: Uimapuku, pyyhe, pefletti

 

Ohjelma tarkentuu tammikuun aikana. Muutokset mahdollisia.

 

 

Varusteet leiri


Päiväkohtaisten lajivarusteiden lisäksi, mukaan leirille on hyvä ottaa varusteiksi sisä- ja ulkoliikuntavarusteet (myös sisäkengät), juomapullo ja vaihtovaatteita. Leirillä ulkoillaan joka päivä, joten varustus sään mukaan. 

 

Muistakaa vanhemmat vaihtovaatteet lapsille mukaan!

 

Ruokailut


Kaikki ruokailut tapahtuvat Rantakeitaan kahviossa Cafe Keitaassa. Ruoka valmistetaan paikanpäällä, leiriin sisältyy kaikille leiriläisille lounas ja välipala.

 

Mikäli ruoka-aine allergioissa tulee muutoksia, ole yhteydessä | (Yhteystiedot tulee myöhemmin) 

 

Omat eväät, rahankäyttö

Omien eväiden, karkkien ja juomien mukaan laittaminen leirille ei ole tarpeen. Lisäevästä ja välipalaa on saatavilla mikäli siihen on tarve. Oman rahan käyttö ei ole sallittua leirin aikana.

 

Puhelin

Leirin aikana omat kännykät säilytetään mieluiten kotona, mutta mikäli puhelin on pakko ottaa mukaan, niitä säilytetään leiripäivän ajan Cafe Keidas kanttiinissa. Kiireellisissä tapauksissa vastuuohjaajilta löytyvät yhteystiedot leiriläisten huoltajiin.

Mikäli vanhemman tulee saada yhteys lapseen, yhteydenotot Elinan kautta. Yhteystiedot löytyy alta.

 

Ensiapu

Leiriläisten terveys ja hyvinvointi on meille tärkeä asia. Olemme panostaneet tähän osa-alueeseen huolellisesti. Käymme yhdessä vanhempien kanssa läpi leiriläisten terveydentilan, allergiat ja lääkitykset luottamuksellisesti, mikäli ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa on maininta huomioonotettavista asioista. Käytössämme on leirin aikana ammattimainen ensihoitovälineistö niin harjoite- kuin vierailutiloissa.

 

Media, kuvaaminen ja luvat

Leirin aikana otetaan päivittäin valokuvia toiminnoista ja lapsista. Kuvia käytetään MAHL ry:n tuottamissa medioissa ja julkaistaan mm. facebookissa, sekä mainoksissa. Mikäli lastasi EI SAA KUVATA tunnistettavasti, ilmoitathan siitä Elina Purhoselle viimeistään leirin avauspäivänä. MAHL ry ei vastaa muiden medioiden tuotantomateriaalista.

 

Vakuutus

Vahinkovakuutusyhtiö LähiTapiola on vakuuttanut kaikki leiriläiset leirin ajaksi.

 

Leirimaksu

 

Leirihinta sis.

- Leiripaidan

- vakuutuksen

- ohjauksen

- ruuat (lounas, välipala)

- mahdolliset sisäänpääsyt tutustumiskohteisiin.

Leirihinta sisältää lapsille lounaan sekä välipalan. Kaikki ateriat valmistetaan, sekä syödään Cafe Keitaassa, Rantakeitaan kahviossa. Kaikki leiriläiset on vakuutettu leirin aikana.

 

Leirimaksut laskutetaan vanhemmilta sähköpostilla. Lasku tulee vanhempien sähköpostiin helmikuun aikana.


Maksuasioissa ole yhteydessä: Elina Purhoseen, elina(at)mahl.fi, 044 984 2354

 

Uimataito

Leiri huipentuu vierailuun Rantakeitaan viihdeuimalassa. Toivomme vanhemmilta infoa lasten uimataidosta, ennen uimakertaa.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ilmoittautumiset 20.2.2022 mennessä

Peruutusehdot: 13.2.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitetään lääkärintodistuksella 50 % leirimaksusta.

Leirin aikana tapahtuvissa sairastapauksissa palautetaan lääkärintodistusta vastaan 50% päiväkohtaisesta leirimaksusta.

 

 

Yhteystiedot

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354

 

 

WHL LEIRIÄ TUKEMASSA

 

lahitapiola logo

 
     
 

WHL LIIKUNTALEIRIT