KORTTELIKIEKON LOPPUTURNAUS HUIPENSI ULKOJÄÄKAUDEN
Torstai, 13 Maaliskuu 2014 09:17

 

 

 

Ulkojääkausi on virallisesti nyt ohi, kun korttelikiekon lopputurnaus on saatu taputeltua. Kaukalot ovat sulaneet, tekojää pikkuhiljaa alkaa sulamaan pois.

 

Vielä oli kuitenkin viimeisen rutistuksen aika, kun korttelikiekon lopputurnaus pelattiin Mikkelin jäähalleilla.

 

Kaukalot olivat joutuneet epätavalliseen tilanteeseen, kun kausi on ollut hyvin rikkonainen leudon sään johdosta. Pelaajia jouduttiinkin viimeisen viikon aikana soittelemaan ja etsimään jo kun normaalia toimintaa kaukalolla ei ollut saatu aikaiseksi. Kuitenkin, joukkueet oli saatu kasaan ja 14 joukkuetta pääsi pelaamaan jääkiekkoa vielä kerran kauden aikana. Pelaajia oli paikalla noin 140, mikä on hieno määrä. Peleissä on suuriakin eroja, mutta kun ratkaisupeleihin mentiin, olivat pelit hyvinkin tasaisia ja mukavia. Kuitenkin jatkovuosien tavoita on saada lopputurnauksesta vieläkin tasaisempi ja viihdyttävämpi tulevina vuosina.

 

Korttelikiekon toimintakaudella mukana oli yhteensä 190 lasta. Tämä on hieno määrä kun mietitään millaiset sääolosuhteet olivat. Into toiminnalle on kova, siitä kertoo että ensimmäisten kertojen -20 pakkasista huolimatta, mukana oli kaukaloilla poikkeuksetta lähes 20 poikaa. Pakkanen ei poikien päätä huimannut.

 

Korttelikiekko jatkuu ensi kaudella varmasti ja myös pakkasherra on luvannut ensi vuodeksi hienon ja lumisen talven!

 

MAHL sekä Juniori-Jukurit kiittää korttelikiekkoon osallistuneita pelaajia, ohjaajia sekä vanhempia. Iso kiitos myös Mikkelin kaupungille!

 

Kiitos kaudesta 2014, Hyvää kesää kaikille.

 

Käy antamassa palautetta korttelikiekosta - TÄÄLTÄ!

 

Loppusijoitukset

 

Nuoret

 

1. Kangasniemi

2. Rantakylä 2

3. Rantakylä 1

4. Haukivuori

5. Urpola

6. Mäntyharju

7. Lähemäki

8. Otava

9. Ristiina

 

Vanhemmat

 

1. Urpola

2. Haukivuori

3. Otava

4. Lähemäki

5. Ristiina

 

Turnauksen Fair-Play pelaaja - Lassi Härkönen

 

Turnauksen Fair-Play pelaajaksi valittiin Haukivuoren Lassi Härkönen. Haukivuoren toiminta on esimerkillistä joka näkyy innokkuutena sekä hienoa rehtinä toimintana myös lopputurnauksissa. Lassi oli joukkueensa kapteeni vanhempien puolella ja osoitti järjestäjien silmiin hienoa urheiluhenkeä sekä tunnollista pelaamista.

 

Suomen jääkiekkoliitto palkitsee Lassin Lippupaketilla U18 vuotiaiden MM-kisoihin Lappeenrantaan. Lassi toimitetaan kaksi lippupakettia, LA 19.4 peleihin USA-Tsekki sekä Suomi-Sveitsi.

 

Onnea Hakuvuori ja onnea Lassi.

 

Suomen Jääkiekkoliitto antoi tunnustusta korttelikiekolle

 

Suomen jääkiekkoliitto muisti myös Mikkelin alueen korttelikiekkoa. Korttelikiekolle luovutettiin U18 Maajoukkueen pelipaita, joukkueen nimikirjoituksilla varustettuna. Suomen jääkiekkoliitto halusi tällä tunnustuksella jakaa kiitoksen hyvästä toiminnasta Mikkelin alueen korttelikiekkoa kohtaan. Palkinnon jakoi Suomen jääkiekkoliiton liittohallituksen jäsen Jukka Toivakka.

 

MAHL sekä Juniori-Jukurit kittää Suomen jääkiekkoliittoa, ja toivottaa U18 vuotiaille menestystä kotikisoihin.

 

Jukurit mukana korttelikiekossa

 

Jukureiden edustusjoukkue kävi myös antamassa oman panoksensa korttelikiekkolaisille. Patrik Losted sekä Janne Väyrynen Edustus jukureista kävivät tuomaroimassa nuoremman pään pelejä ja jakamassa myös mitaleita nuoremmille pelaajille. Pelaajien nimmaritkin olivat kovaa valuutta poikien keskuudessa.

 MAHL sekä Juniori-Jukurit kiittää Jukureiden edustujoukkuetta, ja toivottaa menestystä käynnissä oleviin playoff peleihin.

 

WHL HARRASTELEIRIT - ILMOITTAUDU JA LUE LISÄÄ

 

 

Kuvia